BESTÄLL DITT VIP-ERBJUDANDE

Nu får du ditt första paket med Prodiga för endast 139 kr inkl. frakt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Les integritetspolicy & köpvillkor

* Leverans 1 kostar 278,- kr (inkl. frakt). Efter den första leveransen får du tre månaders förbrukning var tredje månad till 233 SEK per månad (totalt 699). Ingen bindings- eller uppsägningstid. För att avsluta abonnemanget måste du själv kontakta kundservice skriftligen innan uppsägelsefristen. Exakt uppsägelsefrist står på fakturan.

Fri från mjölk och laktos

Fri från gluten

Fri från gelatin

100% vegansk

Vanliga frågor​

Alla ingredienser i Prodiga har genomgått grundliga tester och bedöms som säkra av livsmedelsverket. Den dagliga dosen bör inte överskridas. Prodiga har inga biverkningar, och produkten anses vara säker. Som med alla andra probiotiska produkter kan du under de första dagarna uppleva en tillfällig ökning av gasbildning och uppblåsthet. Detta är normalt när kroppens system anpassar sig till produkten.

Under graviditet och när du använder receptbelagda läkemedel bör du prata med din läkare innan du gör stora förändringar i din kost eller när du börjar med någon typ av kosttillskott.

Vad kostar frakten?​

Den första leveransen innehåller 30 kapslar. Vidare försändelser innehåller 90 kapslar.

Våra mjölksyrabakterier skyddas av en unik kapselteknologi. Det gör att de frystorkade bakterierna i kapseln når ända till tarmen, där de kommer till liv och kan arbeta precis där de ska. Bakterierna trivs bättre i låga temperaturer och vi rekommenderar därför att förvara produkten i en temperatur mellan 10 – 25 C, för att säkerställa att bakterierna hålls vid liv.

Prodiga är en investering i din hälsa. Produkten fungerar bäst när den används regelbundet över tid. När man märker en effekt. och vilka effekter man märker, är individuellt och kan variera (2-6 månader).

Dette sier de som har prøvd Prodiga

Play Video

Magen är viktigare
än du tror


Vår vision med Prodiga är att förändra detta och göra det möjligt för alla att njuta av de hälsofrämjande effekterna av en god matsmältning.

Till skillnad från andra probiotiska produkter är våra bakteriestammar noggrant utvalda och testade. Bakterierna i Prodiga skyddas av en unik kapselteknologi. Det gör att bakterierna i kapseln når ända till tarmen, där de vaknar till liv och kan arbeta precis där de ska.

Gör som tusentals andra svenskar, prova också!